ПП и ДБ блокираха референдума за лева. Въпреки огромния брой

...
 
ПП и ДБ блокираха референдума за лева. Въпреки огромния брой
Коментари Харесай

ПП и ДБ блокираха референдума за лева! Костадинов: Отиваме при президента!

 

Политическа партия и Демократична България блокираха референдума за лв.. Въпреки големия брой подписи, които бяха събрани в поддръжка на самодейността за осъществяване на референдум за българския лев, подета от " Възраждане ", от Политическа партия и Демократична България блокираха плана в Народното събрание.

С 98 гласа " срещу ", 68 " за " и 46 " въздържали се ", беше решено референдумът за еврото и българския лев да не се организира. В резултат на това Костадин Костадинов съобщи, че отнесе въпроса с референдума до президента на републиката, с искане той да сезира Конституционния съд по въпроса.

Опитите на Демократична България и Политическа партия да блокират референдума за опазване на българския лев, несъмнено нажежи така и така неспокойните пристрастености в обществото. Голяма част от властимащите считат, че въвеждането на еврото е готово решение, което не предстои на разискване. В резултат на това са вероятни и голям брой митинги, защото последователите на " Възраждане " не са очаровани и от държанието на държавното управление при идването на Зеленски в България. Отделно, всеобщи митинги се готвят и от редица профсъюзи на служащите, което в допълнение ще ускори напрежението във властта.

Дали блокирането на референдума ще провокира по-сериозни проблеми и ще счупи ли " сглобката " сред ПП/ДБ и ГЕРБ, занапред следва да разберем. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР